Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. До реч, дуже раджу подивитися цей фльм. "Помста ворогу" це добре. Один з акторв ветераном АТО фактично зграв самого себе. стояли там, немов зачарован, аж поки титри не закнчилися. У всх, крм Професора, нема вйськового досвду, але це не перешкоджа м всипати добрячого перцю загарбникам показати, хто господар на власнй земл.
Одне за одне зачепилося спрацювало. Дуже проста дея. Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй. Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Зробили три невелик сер, як називаються “Блндаж”. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера Серед акторв, що з’являться у кадр, ветерани АТО.
По-друге, ця стрчка майже напевне нкого не залишить байдужим. Але головною на екран надзвичайна акторська принадливсть Тубольцева, якого глядач уже мають знати за сералом Гвардя. Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Мен було смшно час вд часу. Також у фльм вихована на рафнованих стандартах Б-Б-С журналстка Оля (Вра Климковецька), яка прихала на герочну позицю вдзняти сенсацйний репортаж. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти.
Продюсерка фльму “Наш котики” Уляна Супрун про роботу над стрчкою, фнансування про тих, кому призначена ця неполткоректна комедя про вйну.