Ще 2015 року ми знмали коротк сер – реальн стор бйцв. Потм з’явилась дея зняти повний метр – про те, як ми рятували себе й смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю.
ПРО ФЛЬМ Вартсть квиткв: 60 грн. Продюсерами, крм самого Тихого, виступили Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. Чи можна дивитися з дтьми? Коли прокат
Це взагал етично з такого смятися? Геро залишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму. Тож у фльм — це окремий персонаж. Ззнаться: вони не були заряджен. Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене.
Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)). Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Заряджених вн би просто не змг нести. Нхто з них не уявля, що саме вони грають ключову роль у цй вйн. Оригнальна назва Ззнаюся, у клькох сценах мен було смшно. Але згодом тут вдбуваються деяк под, та три вояки з позивними Професор, Лто Грн стають особистими ворогами проросйських терориств.
– Лто 2014 року. Я актор. Вдпустка. Сидв кипв. Наприкнц лта прийшла така нформаця: дво хлопцв загинули в перший же день, як потрапили на фронт. м було по 18 рокв. мене це сильно вразило. Сам соб подумав: Мен 35 рокв, що я тут сиджу?. виршив пти.