В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй.Пояснюючи дею фльму, вони вдзначили, що на передовй нема часу оплакувати побратимв, коли ворог атаку, а жарти стають свордною розрадою та вдпочинком. Особливо гумор ряту псля бою – як внутршнй захист вд усього пережитого побаченого.
Кадри з фльму – Ясно, що н- чого не ясно. У прокат вийшла укранська комедя Наш котики. Пасхалки. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою. Комедйний екшн насичений сатиричними жартами та буфонадою. Учитывая то, что наибольшей популярностью среди посетителей пользуются именно ex. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру"
Офцйно взагал-то н, але так склалось життя, псля того, як ОБС прихало. 2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Нам це важко сприймати, бо ми диванн переживач. Вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. А яка офцйна назва?
Наш котики — це не комедя. Таке припущення вн висловив, коментуючи участь у фльм Михайла Кукуюка. В цьому фльм дуже вдало збалансован позитив та драма, реальнсть та гротеск. Чстий кайф, – Губарв потер руки. Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. UA уже может стать платным. Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли.
У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13. Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Це люди, що вдкривають новий свт, х чека фантастична сторя. Це велике пднесення, форма знаходження комфортного стану, що да змогу якось захищатися вд дуже травматичних речей, як вдбуваються в зон бойових дй: смерт, поранень, реальних бд мсцевого населення тощо.