Вйськова комедя про будн бйцв АТО Наш котики – дтище режисера та сценариста Володимира Тихого. В основу сюжету покладено реальн стор, розказан добровольцями та бйцями ЗСУ. Серед акторв, що з’являться у кадр, ветерани АТО. Так, Дмитро Тубольцев до початку вйни був актором одного з столичних театрв. Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун. За словами колишньо в.о. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Тож вона заклика разом смятися небезпец в обличчя.Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам
мене це сильно вразило. Ми знаходимо, систематизумо та вдкривамо дан. Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю. Це може бути гра у театр чи, наприклад, виступи у формат вдкритий мкрофон. Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт; виршив пти. Якби ми не розслаблялися, ми би стали небезпечними для самих себе. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя. Фотограф вд несподванки спаться й присда. Дмитро Гамбаль, що займався розробкою оригнального фреймворка та гровою механкою;
Люди дляться на дв категор: На сьогодн це перша в Укран стрчка про вйну, знята у легкому гумористичному жанр. Професор вражено дивиться на рацю. дине, що стояло мж нами та цю скарбничкою, — формат даних. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Насправд, н. Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. З урахуванням допрем’рних показв, на Наших котикв, станом на 2 лютого, було продано 36 тис. Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки.
А це означа тльки одне — скоро прем’ра. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. А насправд стрчка не справджу очкування, дару цлсну сторю з зворушливими моментами та комчними ситуацями, хоч не без стьобу та численних гпербол. – Кучма. Бюджет: ? 40 414 999 Звукорежисер: Михайло Закутський – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Але тльки сепарськ канали. Але не гумором диним.
Творц стрчки тепер готують за мотивами вдзнятого матералу кноповсть, яка буде складатися з окремих новел. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях.