А ворог де? Тож вона заклика разом смятися небезпец в обличчя. Чи можна дивитися з дтьми? Лнйний продюсер: Олександр Четиркн нша справа, що контекст Наших котикв для нас дуже близький сприйняття такого гумору залежить вд дуже ндивдуальних факторв. Нагадамо, за сюжетом под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни. Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт.
А обсяг цих даних виключав будь-як спроби оцифрувати х власноруч. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. Показати повншу картину свого життя та знайти бльше точок для порозумння з суспльством. Та й сама назва вийшла довол вдалою. Нагадамо, под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Сценарй: Володимир Тихий В деал х ма бути в змоз виконати ваша мама (чи бабуся, якщо вона користуться комп’ютером). У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. Тод ж стали залучати осб з телебачення, що створювали серали й мислили категорями гуртових продажв. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все.
ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати. Допрем’рний показ Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. Це нше, наше. Тод група проекту знайшла приватних нвесторв, разом з Володимиром Тихим зробили цей фльм.
Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона).