“У нас велика кльксть глядачв, як перебувають у стан зацпенння щодо ситуац на сход Украни. Ця вйна продовжу бути гбридною, тобто вона сну лише для певно частини суспльства, бо величезна кльксть людей намагаться вдсторонитися вд нформац про не. Це величезна проблема бда. Треба робити все, щоб ця вйна перестала в культурно-соцальному розумнн бути гбридною, а стала тотальною для Украни, для всх людей, як тут живуть. один з засобв - цей фльм, який провоку, який да можливсть навть тим, хто намагаться боронити себе вд цього шоку стресу, досить комфортно зайти в цю тему позбавитись його”, - сказав Тихий.
"Наш Котики— фльм про супергеров, як живуть серед нас. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Как говорится в одном из рекламних роликов зачем платить больше?. Проте уже протягом другого тижня прокату ситуаця змнилась. Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. Вн пдйшов до бйниц й подивився через отвр. Хотлося б уточнити, що йдеться лише про цифри. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Голос Дикого вв дал: Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй.
Таких довол багато, тому з цих крихт складаться суттвий вдсоток того, що було зроблено в цлому. – Лс, халмстая мснасть, то-сьо. Серед ворогв також цкав акторськ роботи. Очевидно, що не для всх глядачв така розповдь про вйну, яка трива та щодня приносить нов жертви, буде прийнятною. На позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати”, - додав вн. Ще у 15-му та 16-му роках. З 30 счня в укранських кнотеатрах вдбудеться прем’ра незвичайного укранського фльму. Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами. Ус перелчен вище фльми зразками дуже яксного авторського кно та, без сумнву, вдалими дебютами.
Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Клп до саундтреку “Жовтий Скотч” мстить реальн вдео з вйни. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка. З вкна кабнету колишньо облдержадмнстрац за всм цим спостергала кореспондентка телеканалу Россия 24. Режисерка також додала, що близько 600 людей працювало над зйомками фльму. Вн також додав, що фльм показу те, що “ми нелегко ставимося до вйни, що ми цю вйну сприймамо такою, якою вона , залишамось людьми, як хочуть жити в мир.
– Так, тльки дв людини, яких я попросив не розповдати нкому.