Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”!
Як висловився свого часу Олександр Роднянський, головним досягненням сералв, як вироблялися у 1990-х, стало те, що людей привчили приймати душ щодня. Сюжет: Оснь 2014 року, перший рк бойових дй на Донбас. Але не гумором диним. ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, – каже Тихий. Хоч спершу м – яка несправедливсть! – нхто не врить. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. Наша зала не смялася на всю. Особливо пд кнець. Смятися над смертю та смерт в обличчя — два абсолютно рзних явища. Про вйну без пафосу
Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). У вкнах видно людськ фгури. Фльм в я якому смх крзь сльози. Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року.
Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких. Саме завдяки таким людям наша крана дос сну. Фльми на кшталт “Котикв” – це свордне кношне жарознижувальне для укранського суспльства та, головне, для тих, хто зараз на сход, адже м також хочеться посмятись, нехай навть над такою серйозною темою. Так, недолки . Коли пишуть чи розказують про Наших котикв, дуже часто згадують Уляну Супрун. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою.
Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?!