Режисером стрчки Володимир Тихий. Под його картини розгортаються у 2014 роц, на початку росйсько-укрансько вйни.
– збуджено заверещала кореспондентка. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. #НашКотики На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев. Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Звичайно, це здебльшого невзуалзован реч. Щоправда, в деяких моментах смшся радше вд абсурдност того, що вдбуваться на екран й, за задумом, ма бути смшним… Втм, частше все ж смшно по-справжньому.
Кажу - . Мнбльярд! – засмявся Грн – Круто! Професор байдуже дивився на усе це, а потм помтив, як у сусднй кмнатц, там, де склад боприпасв, Мачмонт по-дловому збира в оберемок РПГ. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки. Ще не час? Нову вйськову екшн-комедю зняв режисер Володимир Тихий, вн вдомий за фльмом "Тамничий острв" (2008).
Написали “донбаський блатняк”. Вн розповв, що под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Сучасне укранське кно Внутршня грова валюта теж стала котиками замсть гривень. Це наша гордсть. А також – новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн Минулого тижня "Мо думки тих" подивилось бльше нж 50 тисяч глядачв, а це майже населення всього Фастова. Учитывая то, что наибольшей популярностью среди посетителей пользуются именно ex.