Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун. Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution.
Вставайте! Населення мперй (не кажу про народи) було максимально пацифковане. Копродукцйний укранський комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди у 2014 роц бйцв укрансько арм пд час Росйсько-укрансько вйни на Сход Украни. Дуже символчно, – згаду артист. Про це повдомив режисер автор сценарю фльму Володимир Тихий, пише Укрнформ. У нас вже був робочий та переврений фреймворк Вулик, створений на баз стеку Python/Flask/Mongo. Фонди отримують справжн грош за курсом котик=гривня. Наш Котики, повна назва Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану, робоч назви Блндаж, Котик з палаючими очима (англ. ДетальншеКноповсть Наш котики — це трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю однойменного фльму режисера Володимира Тихого, який вн написав у спвавторств з Валерм Пузком.
Зморшки на обличч стали глибшими, вона напружено дивилась на маленький екран. Але цього не сталося й жоден з укранських телеканалв не зацкавився. Украна – наша! – кричать найманц й починають стрляти в повтря. Вд несподваного успху до провалу. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим.
НЕ ЗАРАЗ. Про це понформували в прес-служб Мнстерства культури, молод спорту. Повторюся: гумор да темам явищам певну ндульгенцю. А ще це сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом. Але цього не сталося, тому картина почасти вигляда, як попур групи талановитих студентв, що напхали у твр вс сво де: комп’ютерну графку, вибухи, слоу-мо, вонний бойовик мстику (яка органчно виглядала у Брам, а от Нашим котикам художньо цнност не дода). З 30 счня в укранських кнотеатрах вдбудеться прем’ра незвичайного укранського фльму. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. А у вас стрляють взагал? – запитав Професор, оглядаючи блндаж.