Лежать, стоять!. Так, про вйну. Олена Лвцька Але хба м до того звикати? Стрчку презентували режисер та автор сценарю Володимир Тихий, продюсери Уляна Супрун, Марко Супрун, гор Савиченко, Степан Бандера та актори Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Тубольцев та Ярослав Федорчук. – З чого для вас почалась ця невигадана вйна? Як ви потрапили на фронт? Маршрутка прожджа повз раптом, неочкувано для всх, з вкна двчинка кричить:
нша справа, що контекст Наших котикв для нас дуже близький сприйняття такого гумору залежить вд дуже ндивдуальних факторв. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…”, – розповдають актори про фльм. Втм, у ц битви третя сторона – домальована на постпродакшен Смерть у вишиванц квтковому внку, яка являться тим, кому прийшов каюк. Добро пожаловать уважаемые телезрители. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги. Зароблено бльше 28 тисяч гривень, з них майже одинадцять вже перевели на фонди. У меню простенько Nokia баба шука журнал дзвнкв. Тим не менш, фльм справля неочкувано примне враження. Держкно та УКФ доклалися до промоц фльму уже на стад постпродакшну.
За сюжетом, нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. Росйського президента Володимира Путна там також згадують. Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х.лом. З наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. Инженер, актер, футбольный тренер и продавец цветов отправляются добровольцами на Донбасс. Баба розлютилася й сердито гаркнула: Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. – Так, я пишу псн, музику.
Один з укранських фльмв, що виходить наприкнц счня – “Наш котики”. За час зйомок група створила 500 робочих мсць. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв.