Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком.
Ну , звсно, видляться свою природнстю Дмитро Тубольцев, який у 2014 роц воював у склад ДУК Правий сектор. Але цвях у труну укранського комплексу “меншого брата”. Бо гумор — це найкращ лки проти того жаху та бди, що несе вйна. – Н, я не боюсь цього. Не забудьте запросити свох друзв-ветеранв.
Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Настльки, що нколи спада на думку певна пдозра: а чи не гиготлив Котики певною пародю на пафосно-герочних Кборгв? Волонтер працював 7 днв поспль. Втм, саме ц геро стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. А бльше аби подумати над тими проблемами, як викрива фльм. Розповдав дещо хлопцям-акторам. При этом некоторые кинотеатры особо не заботятся даже о качестве показываемого фильма, запуская на экран фильм в качестве CAMRip.
До реч, щодо смерт, то образ у стрчц змалювали досить смливо креативно. Нхто з них не уявля, що саме вони зграють ключову роль у цй вйн. Наш вони, коли йдуть на вйну, мають складн, але важлив операц, усвдомлюють ризик загибел та сприймають ц виклики з хоробрстю. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди бйцв АТО Наш котики глядач зможуть побачити з 30 счня в усх кнотеатрах Украни. Наш котики – фльм не бездоганний.