Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред.) – це неочкуваний конче необхдний погляд на культурну та полтичну складову Росйсько-Укрансько вйни. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв.
мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. – В театр нхто не знав? Потм мй колишнй колега, один з головних розробникв Вулика Дмитро Гамбаль зробив стовдсоткове покриття тестами ядра проекту та перевв його на Python3. Марко теж закнчив Академю фльму в Нью-Йорку, зацкавився почав спвпрацювати з ним. Бо занадто вже серйозними справами опковуться капелан.
Наш котики – класне кно, в якому все на свому мсц. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Я навть вигадував частвки. Тут Путн, навть Кремль пала. Раптом залунав мелодйний рингтон на мотив мелод ЕСТЬ ГОРАД ЗАЛАТОЙ. Автори картини називають вважають "неполткоректною комедю". Запитайте будь-якого ветерана вн вам вдповсть, що на вйн без гумору — няк.
Але цього не сталося й жоден з укранських телеканалв не зацкавився. "Помста ворогу" Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка “продюсером фльму”. До того ж, основний меседж творцв фльму — саме гумор рятував бйцв у критичних ситуацях. А сам блндаж – в спецально збудованих павльйонах. У Держкно сказали, якщо птчинги, тобто конкурси проктв кно будуть у пдвшеному стан — це вдарить по мджу Украни на вропейському кноринку, з продюсерами якого зараз спвпрацюють укранськ режисери та продакшени.