– Зараз через фльм Котики мен вдмовили в зйомках у двох фльмах. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять.
Молодий продавець квтв, якого не поважа батько-вйськовий, пристаркуватий чоловк з слабким серцем, недалекоглядний актор-аматор. Про операторську та технчну роботу багато говорити не будемо, адже вигляда у кадр все досить скупо. Головний герой — доброволець Лто. В деяких сценах комп’ютерна графка робить тльки грше через свою примтивнсть. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. Примного перегляду! Режисер: Володимир Тихий "Реальнсть потребу рзних форм осмислення.
Глядацький нтерес змусив кнотеатри переглянути прокатн плани. – Як з’явилась дея – зняти такий фльм про вйну: не драму, не трагедю, а саме комедю? з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. третюю грузнскую! Але можна сказати твердо: це новий крок для нашого кно, новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн. Ольга Мончук та кнокритики телеканалу Перший Юрй Ричук, Олена Лвцька, Юля Галецька, рина Васюхник, та Вта Сахнк. Професор перегородив Мачмонтов дорогу. Кноповсть “Наш Котики” скоро з’явиться у книгарнях.
Читайте також: National Geographic вдзначив ще одну свтлину льввського художника (фото) Жанр, який заявлений, – неполткоректна комедя та екшн. Водй з позивним Мачмонт у такт й стука по керму й хита головою. А тут йдеться про вйну. “Фльм знмали протягом чотирьох мсяцв у Чернгвськй област на закритому майданчику. Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, хн рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну: У мене ще не склалося остаточно думки.
Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв…