Смх реаблту справжн почуття людини, забит стереотипними речами, що гнтять чинять шалений тиск. Як кажуть автори, вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Вдпустка. У порвнянн з першим, також надзвичайно скромним вкендом кнопрокату, вони впали на 86%. Але, можливсть подивитися фльм онлайн обов’язково з’явиться. Ранше у Мереж оприлюднили жартвливий ролик, який був зроблений на основ патротично комед “Наш котики”, на пдтримку Украни.
А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Якщо ви залучате волонтерв звдусль, ваш завдання мають бути простими та не вимагати якихось професйних здбностей. Наш котики точно наробили галасу. Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. – А костюми – це щось з особистого? Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком. Нчого особливого: на ящику поруч – подушка, вбрана в наволочку з веселим взерунком, на нй лежать бнокль та тепловзор.
Труни над величезним натовпом. ДетальншеКноповсть Наш котики — це трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю однойменного фльму режисера Володимира Тихого, який вн написав у спвавторств з Валерм Пузком. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”. – Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду? Коли ми зробили допрем’рний показ для ветеранв, коли ми показали м – багато з них сказали: ми мали побачити це ранше”, – каже пан Уляна.
– Н, я не боюсь цього. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора.