Петро Микитюк каже, що сон про пожежу у Кремл смерть Путна на початку фльму – не режисерська вигадка. Коли Володимир Тихий готувався до зйомок, вн здив на Схд збирав матерали з мсця подй:
Бо гумор — це найкращ лки проти того жаху та бди, що несе вйна. Дан ми конвертували в бета-версю declarations. Неполткоректна комедя – саме так автори визначили жанр стрчки Наш котики. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало. Можна довго дискутувати про те, можна так робити чи н.
Так, они уже начали заключать договора с дистрибуторами и производителями кино, чтобы выставлять их произведения на легальных основах. Вн взагал не розумв його. Все? – запиту Мачмонт. Йому теж подобаються солдатськ посмшки та жарти, бо за ними капелан розум, що хлопц ще жив, це його тшить. нш коментар вдображен не будуть. Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя.
Теми, над якими смялися, — це дуже приземлений мщанський гумор, пов’язаний з подружнми зрадами, тещами й так дал. У комедйний жанр режисер загорнув герочний бойовик про укранських вйськових. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в запас, вже у цивльному житт. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… люди йшли. Не хочеться н до чого придиратися, та й, зрештою, пдстав для цього нема. Внучка щебетала: Я ж казала!..
Журналстка Оля (Вра Климковецька) — 100 вдсоткв влучання в образ, а образ — 100 вдсоткв вддзеркалення снуючих, живих кореспонденток з бойовим досвдом. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. особистий герозм вддансть журналстському фахов, вартують окремого пам’ятника. нш ж побачать нших, це тшить, бо нас багато!