У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? Про кожного з нас для кожного Пргатовлсь! – кричить вн. – За работу Катнька, за работу. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш).
Олена Лвцька “На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. На фронт добровольцями прибули нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Так, недолки . Власне, офцйно вона (не менш романтично) називаться Капустина, на туалетну назву захисники нбито ображаються… Але нчого не поробиш: найцнншим здобутком цього мнатюрного опорника таки вн – визнаний найкращим у всй зон АТО клозет типу очко. На цьому наголосив пд час пресконференц, що вдбулася псля преспоказу у Кив, режисер стрчки Володимир Тихий, повдомля кореспондент Укрнформу. Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону". Наш котики - це цвях.
Ще до того, як ми чули, що йдуть Гради, вн за секунд 15 починав гавкати в той бк. За третй вкенд фльм збрав на 59-ти копях понад 1,4 млн грн. На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич. Адже про непросту тему вйни, що вже шостий рк трива на сход Украни, тут говорять саме мовою гумору й демонструють, що й так свдчити про не можна треба. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook.
P.S. Зважаючи на останн кадров призначення зокрема, та загальний вектор нашо полтики, можна припустити, що Наш котики можуть стати останнм укранським патротичним та неполткоректним фльмом про вйну. Хотлося б помилятися…У прокат зараз можна подивитись вдразу деклька укранських фльмв. До того ж вони показують непоган касов збори. Хоча результати, звсно, рзн. Вд несподваного успху до провалу. Розповдамо докладно, зокрема про те, скльки було вкладеноу кожну картину та чи можна вважати касов збори успхом (або провалом).