А ще я там опкувався куркою. Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо. На кнець шостого року збройного конфлкту на Сход Украни втчизняний кнематограф нарешт поповнився фльмом, який претенду на цей специфчний жанр. Цю браву ватагу цлком логчно закидають на дальнй блокпост, що зветься Капустиною, який нколи не атакують сепаратисти. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Над чим жартувати не можна? Чи так теми, щодо яких смх недоречний як не мають стати частиною смхово культури нашо крани? Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.
Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. РежисерПод онлайн - тво пгулки вд панки. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток. А обсяг цих даних виключав будь-як спроби оцифрувати х власноруч. Часто вйськов сам жартують про свй деформований гумор, хоча насправд вн нормальний — лише адаптований до реальност, в якй окопи, танки та кул.
Слухайте ваших користувачв. Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат. Фльм демонстрували на 82 екранах. Тубольцев зазначив, що все у фльм – правда. "На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. "Чорним гумором ми хоч якось мстимося ворогу", - да сво бачення Дмитро Тубольцев. Однозначно: смх – це зброя. "Постери "Наших Котикв" заполонили кнотеатри та вулиц укранських мст. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку “срамом” та загалом дуже епчно обговорювали.