Ми знмали пд Кивом, на полгон, де мототрек. Це першу частину, те, що навколо нашого блндажу. А сам блндаж – в спецально збудованих павльйонах. А танков бо, всю технку – знмали на полгон пд Чернговом, у лс.
"Не схожий на АТОшника" Це якийсь гумористичний нествний внегрет, де чорн приколи, буффонада, абсурд, гротекст, пдлткоков жарти, потуги нтелектуального текстового гумору. Картина вийшла досить неоднордною щодо жанру. Вдповдно у червн 2018 року фльм — з тодшньою робочою назвою Блндаж — взяв участь в конкурсному вдбор Мнстерства культури Украни для надання державно фнансово пдтримки на виробництво та розповсюдження фльмв патротичного спрямування. Але пдхд у формат телебачення не оперу чимось творчим — беруться готов стандарти. Вн скида виклик. Як повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). – Так. Про це повдомля росйське видання “Чечен-прес”.
Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн. Кастинг: Вкторя Нестеренко. Йдеться про комедю "Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вонного стану". За окупантами, наприклад, вона приходить у вишиваночц. Як вони вибухнуть, коли побачать стрчку повнстю, не терпиться побачити. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч , – йдеться в опис до фльму. "Цей фльм корисний тим, хто зна про вйну лише з якихось зведень, й дума, що це лише страх бль. Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський
ЗЛок обгнав маршрутку й на швидкост в’хав у яму. вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. У кнцевому результат вд Держкно творц отримали фнансову пдтримку на виробництво фльму розмром не ?7,3 млн, як вони початково просили, а ?0,98 млн. Мусять його подивитися За його словами, прийняти т вйськов д, як вдбуваються в Укран, будь-кому дуже складно. Ми були друзями, як знмали кно. В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день). Мен особисто, в багатьох моментах якось незвично було бачити вйну – такою.
— Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. В принцип це дуже позитивний образ, максимально комфортний для 90% жителв нашо крани. А от його конкуренти не продукували взуального образу взагал. Вони працювали так, як у 1990–2000 роках: шоу-бзнес окремо, полтика окремо, вони мж собою не конкурують. Так, це умови пострадянсько дйсност. Зеленський зараз працю з образами, завдяки чому формуться певна картина дйсност.