Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт;
Це розповдали Волод сам люди, тому це не вигадка. Як повдомлялося ранше, Джамала презентувала клп на псню "Цна правди" до однойменного фльму про Голодомор. Це якийсь гумористичний нествний внегрет, де чорн приколи, буффонада, абсурд, гротекст, пдлткоков жарти, потуги нтелектуального текстового гумору. У порвнянн з попереднм вкендом вони впали на 73%. мене це сильно вразило. Радник
З Володимиром Марко спвзасновником Babylon’13. Вта Сахнк Дан ми конвертували в бета-версю declarations. Мачмонт цим користуться й проштовхуться повз Професора. Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно. З поганого – сумбурнсть центрального сюжету про намагання добровольцв вижити.
Тож вона заклика разом смятися небезпец в обличчя. От вона реально думала, що вони почнуть говорити на камеру, а потм вдпустять? Страшенно бсило невмння колеги бачити очевидн реч. Професор ошелешено: Слухайте ваших користувачв. На котиках дискомфорт був вд графки, акторсько гри, але вдчуття значно кращ. Дмитро Чаплинський, тобто я;
А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим.