Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. А также вступайте в нашу группу на Facebook: там вы имеете возможность размещать собственные новости.У прокат вийшла перша укранська неполткоректна патротична комедя про вйну на Донбас "Наш котики".
У порвнянн з зборами вони впали на 83%. Виявилось: просто перенесли в нше мсце. У Харков – допрем’рний показ гротескно комед про вйськов д на Донбас. ) – це неочкуваний конче необхдний погляд на культурну та полтичну складову Росйсько-укрансько вйни. Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. За пдсумками першого вкенду кнопрокату (фльм стартував 30 счня) укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану (на головному фото) подивилися понад 35 тис. глядачв. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова.
Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Тубольцев длився сторями та пропонував сво де. один з засобв - цей фльм, який провоку, який да можливсть навть тим, хто намагаться боронити себе вд цього шоку стресу, досить комфортно зайти в цю тему позбавитись його”, - сказав Тихий. Позиця Туалет, наприклад. Як комчних ситуацй. Зруйнувався стереотип про укранця як гречкося, який нколи не пде захищати Батьквщину, а якщо й пде, то за першо нагоди втече. Комедйний екшн насичений сатиричними жартами та буфонадою. Але виконувати постйно одне й те саме завдання довол нудно. А ворог де? Передусм це фльм про людей на вйн.
Навть укранськ добровольц виглядають тут не доблесними героями-переможцями, а звичайними людьми з своми слабкостями та амбцями. Мен сподобалася гарна укранська мова. А танков бо, всю технку – знмали на полгон пд Чернговом, у лс. Добре! – промовив той. Якось вн отримав повдомлення, що на позиц 300-й, тобто поранений.
Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона.