Не замислютесь про сольну кар’ру? Крм того, тут дуже багато вйськових та волонтерв, як також захочуть прийти до кнотеатру, щоб подивитись фльм. Зрозумло, що у новому проект ми не хотли обмежуватися тльки декларацями. – У Котиках ви спвате. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало. Головною зркою фльму став, звсно, Дмитро Тубольцев, який колись був добровольцем на сход – актору не лишилось нчого, окрм, як зграти себе самого. Цей фльм покликаний наблизити под на сход Украни зокрема й до жителв Украни, що живуть так, нби вйни не сну. Згодом до трйки головних геров приднуться футбольний тренер з промовистим позивним Пенальт (Дмитро Хом’як), колоритний кумедний капелан (Ярослав Федорчук) та навна не надто досвдчена журналстка Оля (Вра Климковецька). грашка котика лише в одному екземпляр. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвпродюсером стрчки Марком Супруном сподвалися отримати бльшу частину коштв на виробництво фльму на патротичному птчингу Мнкульту 2018 року.
Фото: babylon 13Патротичний фльм Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану вийде у широкий кнопрокат уже в листопад цього року. Бюджет – 42 мльйони гривень. Ну а вмння посмятися з самого себе – це взагал ознака здорово людини. Наш котики точно наробили галасу. За окупантами, наприклад, вона приходить у вишиваночц. Детальнше.
Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми, – каже Володимир Тихий. Наш котики За пдсумками другого вкенду кнопрокату укранську гостросюжетну стрчку Сергя Лисенка Екс подивилися 569 глядачв. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. За це нас росяни й не люблять — для них найпершою цннстю формальна (вибачайте) форма: мперя, ус пд орудою Москви, ус бояться, нхто не сперечаться, усе па-русск — вд Тихого океану — до Атлантичного — а нам на т форми начхати: ми любимо власну крану, ненавидимо окупантв — ось яка дея нас об’дну. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого.
У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив?