Згодом з'явилася дея створити повнометражний фльм й Володимир Тихий написав сценарй для повнометражного художнього фльму у 2017—2018 роках.[20]
Батальйон Донбас, Позивний Бандерас“, нй, Донбас, Додому. Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Розповдамо докладно, зокрема про те, скльки було вкладеноу кожну картину та чи можна вважати касов збори успхом (або провалом). дея, за каторую можна умрть. 2017 року написав сценарй для фльму. А ещё, несмотря на комедийный характер, это кино о смерти, её прикосновениях и дыхании.
"2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Сам Петро 2 роки служив у будвельному батальйон радянсько арм, проте, каже, особливостям вонно атмосфери його та нших акторв навчав виконавець головно рол у фльм Дмитро Тубольцев: нод на вйн вдбуваються так дива, що якби показати у фльм, то скажуть, що сценаристи навигадували. Не пущу! Ну, я – старший! – вдповв Професор.
Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк та н. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться. ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Не врте трейлеру, йдть до кнозали. Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу.
А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська…