У блндаж господарював рум’яний вгодований боць Дикий. Так вн себе назвав, коли знайомились.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Сьогодн в укранський кнопрокат вийшов новий фльм режисера Володимира Тихого Наш котики. Буде неполткоректно, патротично та пекельно весело! 30 счня Наш Котики чекають на вас у кнотеатрах крани. мене це сильно вразило. Нагадамо, що трейлер укрансько стрчки Наш котики вийшов 25 листопада 2019 року. Але не гумором диним.
В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Навряд чи хтось буде витрачати свй час, виконуючи величезн завдання, котр потребують 4-8 годин. Про кожного з нас для кожного Фондуй у дяльнсть hromadske на Спльнокошт — будь-яка сума допоможе нашому меда й надал писати про актуальн та важлив культурн под та процеси.
Усе було лише заради того, щоб люди поглянули на ситуацю там по-ншому. Мнбльярд! – засмявся Грн – Круто! Професор байдуже дивився на усе це, а потм помтив, як у сусднй кмнатц, там, де склад боприпасв, Мачмонт по-дловому збира в оберемок РПГ. Вйну можна виграти або коли ворог каптулю, або знищивши ворога. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Ось телевзор. Не може бути такого. Голос Дикого вв дал:
Дуже багато було курйозних моментв. Ми постйно мпровзували як актори, щось привносили сво.