Дя стрчки вдбуваться 2014 року в перш мсяц АТО на однй позиц з назвою Туалет або Капустина. Режисер стрчки Володимир Тихий: стояли там, немов зачарован, аж поки титри не закнчилися. я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. Деяк сцени можуть викликати несприйняття, деяк гротескн образи виглядають зайвими. Петро Марина Порошенко разом з ветеранами вйни проти росйсько агрес подивились комедйну кнострчку Наш котики режисера Володимира Тихого, яка створена у копродукц Украни, Канади та США. Режисери провели два роки, занурен у життя двох асоцацй, що дозволило м знайти натхнення для багатьох сцен, як зрештою знайшли сво мсце у фльм, включаючи втечу Валентина. Клп до саундтреку “Жовтий Скотч” мстить реальн вдео з вйни.
Режисером картини виступив Володимир Тихий – автор мстично драми про жителв Чорнобильсько зони "Брама". Мутабор! – скомандував Радник. Вк: 12 одна принцеса! moreУ прокат 30 счня у кнотеатрах виходить перша вйськова комедя Наш котики, яка присвячена подям на Сход. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Це вже було! – сказав Лто. Так, з кшкою у пакет вйськовий похав до мста. Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА. Без рзниц, що в тй зал мал, стар.
"Комедю створено кнокомпанями "Бедлам Продакшн" (США), "Директоря Кно" (Украна), "Банесто Продакшн" (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Хочеться додати, що для того, аби так знмати про вйну, що трива, потрбно мати смливсть. Стй! Парадокс поляга в тому, що попри назву позиц Туалет у стрчц нема жартв нижче пояса, котрими гршать окрем укранськ комед збирають на свох сеансах масового глядача. Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати.
Лто рзко розвернувся й клька разв грюкнув зверху по кабн.