Стрчку презентували режисер та автор сценарю Володимир Тихий, продюсери Уляна Супрун, Марко Супрун, гор Савиченко, Степан Бандера та актори Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Тубольцев та Ярослав Федорчук.
Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Мен було смшно час вд часу. Професор ошелешено: Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй. Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано.
Наш фльм об’дну Украну зшива , — сказав тод автор сценарю фльму Сашко Лрник. У мене ще не склалося остаточно думки. Героями у цй трагкомчнй стор виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як стали добровольцями. Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера-молодший
Смшн жарти про серйозн реч. А також – новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн Часом це документальн, гров фльми”, – поясню Уляна Супрун. фльм, у якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. Фльм демонстрували на 25 екранах. Про це понформували в прес-служб Мнстерства культури, молод спорту. Продюсерка фльму “Наш котики” Уляна Супрун про роботу над стрчкою, фнансування про тих, кому призначена ця неполткоректна комедя про вйну. А на нших чотирьох чвертях екрану свтилися кадри реальних людей, без бою, без напруги — але то були документальн кадри наших людей, вони нам усм були дорогими — бо то були Наш котики… Окрм фльму, у лютому в тираж вийде кноповсть Наш котики, яка мститиме невелик новели.