"2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд.На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…", - йдеться на офцйнй сторнц фльму.
Вддана За окупантами, наприклад, вона приходить у вишиваночц. На позицях в четврку приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед. Позиця ма таку кумедну назву, бо там справд найкращий в АТО туалет. Творц фльму виршили створити врусну рекламу й для промо-кампан зняли цлу серю вдеороликв з використанням deepfake та монтажу де показувалися зокрема нбито реакця на трейлер фльму росйських полтикв таких як от Володимир Жириновський у програм 60 хвилин росйського телеканалу Рося-1, нбито вдео з пдтримкою фльму вдомими голлвудськими акторами тощо.
Внутршня грова валюта теж стала котиками замсть гривень. На реальних вдео з фронту, як знмають сам вйськов, часто можна бачити, як вони смються. Змнити ситуацю можна тльки завдяки напруженй боротьб. На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. Звдси назва картини – “Наш котики”. нша справа, що контекст Наших котикв для нас дуже близький сприйняття такого гумору залежить вд дуже ндивдуальних факторв. Автором сценарю режисером-постановником майбутнього фльму став Володимир Тихий. Заявлено, що це комедя. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами.
Насправд, н. Чим жорсткше ти з ворогом, тим вн тебе бльше боться. Втм, от не повертаться мен язик казати фу-фу, не йдть на це кно. Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй. 2 лютого, в кнотеатр “Жовтень”, вдбудеться показ та зустрч з творчою групою комед Наш Котики. далеко, не ус. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху.
4. Пасхалки. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. Це демонстраця вйни з радянським минулим.