Кошторис фльму близько 32 млн грн, ус ц грош – державн. За пдсумками п’яти вкендв кнопрокату фльм випередив ншу укранську дитячу стрчку Пригоди S Миколая Семена Горова ( касов збори – 9 млн грн, бюджет – 38,2 млн грн, учать держави – 22,9 млн грн). Казка все ще залишаться у прокат.
Допрем’рний показ у Львов вдбувався у двох кнозалах одночасно. Творець проектв Мудаки. вже тод створили саму грашку. Наше мсто росте, цкаво, чи доросте воно колись до Ужгорода?, – йдеться у повдомленн на сторнц фльму у Facebook. А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. Адже обидва жанри для змалювання вонно стор надзвичайно потрбн й важлив. Правда, на ex. Вн розповв, що режисер радився з ним щодо сценарю й опису геров, хньо поведнки.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для тепло зустрч! Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. При цьому, правда, няк не зачепивши Петра Порошенка, який у час, коли вдбуваються под "Наших котикв", перебував пд шквалом критики за ловайський котел теж цлком мг би стати гером пари-трйки удливих жартв. Моя оцнка 8,0/10 Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина. За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн. Загальний кошторис стрчки тод заявлявся у розмр ?40,4 млн й вд Держкно творц просили ?7,3 млн. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами.
Пд час зйомок змусили корову бгати галопом. Читайте також: National Geographic вдзначив ще одну свтлину льввського художника (фото) вона сдала до мене на руки, я годував. Ось вороги, а тут друз. Лто дивиться на Професора. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Теплим таким, щирим, нестримним. Будь свдомим хмельничанином - залишайся вдома та мий ретельно руки!
Тож дал була страшна помста. Смерть – страшна настльки, що смятися з не якось не випада… Кстлява, мж ншим, у фльм зображена аж надто реалстично (респект постпродакшену!). Один глядач рокв 8, наприклад, щоразу при появ ховався пд крсло й довго не хотв вилазити.