– Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Взагал часто на фльм плачуть 10-рчн дтки. Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт. А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. м увесь час здаться, що я оживу.
Та невже? – пдняв голову Лто й глянув на Дикого. Але веселий настрй пд час перегляду цього фльму вам точно гарантовано. Молод бйц кепкують з нього, як положено — куди тоб, старий дду, з нами тут козакувать! лише псля його загибел, з документв, дзнаються, що це був старий вояк, який мав бойовий досвд. Н, я не зануда. А также вступайте в нашу группу на Facebook: там вы имеете возможность размещать собственные новости. Чесне слово. Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона. Так, про вйну. Як грають актори, чи доречний зараз такий жанр якою драматургя — традицйно дляться своми особистими думками наш журналсти з Громадське. Що?
Мен фльм сподобався. Казка все ще залишаться у прокат. А по-доброму посмятися над тим трагчним для Украни роком ми ще коли-небудь встигнемо. Вже за цю назвою було розроблено логотип, брендинг та айдентику веб-сайту, вдповдно вс ачвки в нас теж з котиками мають котяч назви. Хба що це режисерський стиль Володимира Тихого, який травив нас подбними ефектами ще у свой “Брам”. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. В Укран 30 счня виходить у прокат полткоректна патротична комедя Володимира Тихого "Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану".
Пд час зйомок змусили корову бгати галопом. Фльм розповда про пригоди укранських добровольцв на Донбас, як у 2014 роц пшли захищати Украну вд росйсько-терористичних вйськ. У нас, тих, хто був на вйн, такий вислв: Ми вс хвор на вйну. У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Взяти хоча б шоу Саш Барона Коена "Хто така Америка?". Вартсть квиткв: 60 грн. Вона гарно вдобража запальний дух кно також англйською мовою (адаптував врш Степан Пасчник з Британ). На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка, що викону секретне завдання. Бо занадто вже серйозними справами опковуться капелан.
Наш фльм об’дну Украну зшива , — сказав тод автор сценарю фльму Сашко Лрник.