Одним з яких, до слова, й виконавець рол Лта Дмитро Тубольцев. Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно. Спробуйте виконати деклька завдань сам. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. Катерина Жук, що опкувалася сплкуванням з фондами та питаннями благонадйност; Деяк актори, що працювали над стрчкою, служили в АТО, як Дмитро Тубольцев, що гра у фльм майже самого себе. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати.
Яким не чуже все те ж, що мленалам, хпстерам, спортсменам, любителям матча-лате т.д. х залучали одразу ж, тльки-но почалися птчинги, хоча й не завжди вони перемагали. “Наш Котики” –– неполткоректна патротична комедя, яка вийде у прокат 30 счня. Батальйон Донбас - це жодним чином не пропагандистський фльм, але, безсумнвно, патротичний Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала?
Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Тут можна згадати бравого солдата Швейка, який вносив плутанину в ус пдроздли (сво чуж), куди тльки потрапляв; мстера Пткна, котрий наробив шухеру в тилу ворога; польського канонра Доласа, який розв'язав Другу свтову вйну подарував нтернету мем про Гжегожа Бженчишчикевича з Хжоншчижевошчице, або "Солдат невдач", що висмяли безглузду американську кампаню у В'тнам. Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. Про головних персонажв говорити не буду. Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. У Новорос (супер)геройства наших котикв, до реч, спричинили неабиякий ажотаж. В укранському прокат трива прокат фльму Володимира Тихого Наш котики, продюсерами якого Марко та Уляна Супруни, гор Савиченко та Степан Бандера.
4. “Пасхалки”. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн “Ч/Ленн” та “Мочи Манту”. Це демонстраця вйни з радянським минулим.