Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.
У комедйний жанр режисер загорнув герочний бойовик про укранських вйськових. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Ми хочемо нагадати всм, як були т часи”, – розповда Уляна Супрун. Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. Серце Новорос Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат.
Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались всм театром почали збирати йому допомогу. Одному з “котикв” вдмовили в двох нших ролях. Власне, офцйно вона (не менш романтично) називаться Капустина, на туалетну назву захисники нбито ображаються… Але нчого не поробиш: найцнншим здобутком цього мнатюрного опорника таки вн – визнаний найкращим у всй зон АТО клозет типу очко. ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. Вдгуки про фльм Наш котики Пдводячи пдсумок цього комедйного екшену можу сказати про те, що режисери в першу чергу прагнули пдняти актуальн проблеми трансляц росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. саме так народилася дея Наших котикв. На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. У липн 2019 року фльм — з тодшньою робочою назвою Котик з палаючими очима став переможцем одинадцятого конкурсного вдбору Держкно. рина Васюхник
За пдсумками п’ятого вкенду кнопрокату подивилися 2 тис. Серал "Друз" може мати продовження30 счня виходить перша укранська "неполткоректна" комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!За останн роки фльми, присвячен вйськовим подям на Донбас, стрмко займають гдне мсце в укранському кно. знаходимо соб якусь розраду”. У нас якраз залишалося деклька тисяч декларацй на розшифровку та трохи грошей.