Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Тож попри грк моменти й неминуч сльози пд Пливе кача…, без якого у фльм про росйсько-укранську вйну, хай навть комедйному, обйтися складно, загальний настрй Наших котикв бльш нж позитивний.
Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. Довол довго проект пробув у статус напввдкрито деми. У вдповдь почула багато спогадв з вйни. Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази подй на сход. Одним з яких, до слова, й виконавець рол Лта Дмитро Тубольцев. Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Тож просто сходть подивться. Через те, що ми не знамо наших користувачв та не можемо бути впевнен у тому, що кожен з них викона сво завдання без помилок, вс завдання виконують деклька волонтерв, обраних випадково.
– Ваш фльм пропагандистський? м увесь час здаться, що я оживу. – Перш за все, любов до Батьквщини. Внучка кожного разу при зустрч гука нашим хлопцям Слава Укран!, баба зразу ж телефону зда мсця, в яких вони х зустрли. Позиця Туалет, наприклад. Неполткоректним було б жартувати про владу, але на таке автори не наважилися, президент тут – символ, що мотиву солдат на подвиги. Принц корону загубив! – голосно прокоментував Грн. За його словами, у фльм "Наш котики" присутньо багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. – Акторський режисерський досвд допомагав. "Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн.
– На вйн ви дружили з тваринами? Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали. Вони не так пересчн. Геро залишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвзасновником Babylon’13 Марком Супруном працювали над тим, щоб фльм був екранзований. Лто знову грюка по кабн.
Офцйно взагал-то н, але так склалось життя, псля того, як ОБС прихало.