– Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Це трагкомчна сторя пригод чотирьох бйцв АТО та журналстки Ол, що трапляться з ними пд час вйни Рос проти Украни на найтихшй з усх можливих позицй фронту — Туалет. З нього виходять двчинка та баба. У ньому довол специфчний, нердко чорний гумор. Загалом, як нам здалося, творц стрчки дуже люблять укранську журналстику. Якщо про головних геров бйцв АТО жартують по-доброму, про про х противникв з окупованих територй жорстко, росян же показують взагал повними дурнями. Втм, навть якщо так – це не мнус жоднй з двох стрчок.
Наш котики. Прокатник фльму - компаня B&H film distribution. Однак саме цим вонам-аматорам вдаться зламати грандозну масштабну наступальну операцю ворога. Зазвичай ми не знамо хнх мен. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв. Трошки, на мй погляд, перегра Вра Клмковецька (Оля), але саме трошки, тож не дуже випада з загального ряду, де вс персонаж (навть другопланов) вдграють саме те, що треба саме у цьому фльм. Взагал часто на фльм плачуть 10-рчн дтки. Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. У держави його творц просили всього 7 млн грн при загальному бюджет у 40,4 млн грн, бо основна частина фльму вже була знята, кошти знадобилися на постпродакшн.
Зараз на час – виграти вйну. У картонц з намальованими бананами – консерви, консерваця. Я казав: вбити його мало. А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв. – Для мене це стало випробуванням. Зробили три невелик сер, як називаються “Блндаж”. Зеленський зараз працю з образами, завдяки чому формуться певна картина дйсност.
“2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, на територ майже не орнтуться. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога … Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”! ” – йдеться в опис до фльму.