За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. Вн тут надзвичайно природнм, яскравим та безпомилковим. Так, були кльов, вдал жарти, але за ними починались серйозн обстрли. – Частина – заснована на реальних подях. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку “срамом” та загалом дуже епчно обговорювали. Згодом перелк книгарень буде розширюватися. Лто спалахнув вд обурення: Ще у 15-му та 16-му роках. Позиця ма таку кумедну назву, бо там справд найкращий в АТО туалет. нод дуже сумн.
от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати”, - додав вн. Гра журналстку, яка хоче зробити ункальний репортаж. Просто, начитавшись вдгукв про фльм, очкувала вд нього значно бльше трешу та чорнухи. Мачмонт тисне на педаль газу. Тльки вони воюють, а ви тут сраки вд’датимете. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал.
виршив пти. Свт фльму (як вйни) цлком чорно-блий. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Вийшов рздвяний клп, який знмали луцьк продюсери (вдео) Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. Тихий розповв, що у фльм Наш котики багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору.
Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн. Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати.