Що взяло за живе: виконання добровольцем укрансько народно псн Пливе кача по Тисин… Будьте готов, що це може завершитися мокрими очима.
Одне за одне зачепилося спрацювало. Бо смх – вн теж лку. На великих екранах стрчка з’явиться 30 счня 2020 року. художня мова, яку ми використовумо у цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою “Yellow tape”. Кажу - . Смх та роня проникають в ус сюжетн лн. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд.
Гумор у стрчц свордний. виршив пти. В нй розбомблена Червона площа у Москв; дурнуватий Путн у костюм матрьошки, який блага укранського солдата не вбивати його; Павло Губарв, що закидаться коканом; ворона, що знищу росйський спецназ; недолуга укранська журналстка; жив кадирвц та мертв кадирвц; сама Смерть з косою таке нше. Так фльми потрбн нашому суспльству, щоб згадати: на Сход Украни трива росйсько-укранська вйна вони, росяни, там . Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. У нас вже був робочий та переврений фреймворк Вулик, створений на баз стеку Python/Flask/Mongo. Прихильники цього мру хочуть знищити хохлв за дю влкого русского народа. Вн також повдомив, що на вйн вдкриваться певне передчуття, тому що люди стають ншими й бачать смерть щодня.
Кто твоя бабушка, чувак?Украна дея щодо китайсько грашки кота також виникла пд час роботи на майданчику: Тож на платформу додали завдання з розпзнавання декларацй зв’язкв суддв, а невдовз планумо додати ще клька рзних типв завдань вд рзних органзацй. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014. Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк та н. Драма будуться на тому, якими люди хочуть себе бачити.
Хм! – скривив обличчя Професор. – Ясно, що н- чого не ясно.