Якщо ви помтили помилку, видлть необхдний текст натиснть Ctrl + Enter, щоб повдомити про це редакцю.30 счня в прокат вийшла нова укранська комедя Наш котики. Тема для жартв бльше, нж несподвана – перший рк росйсько-укрансько вйни на Сход Украни, формування добровольчих батальйонв, стосунки з мсцевими жителями, росйськ вйська на Донбас. Що в цьому всьому смшного? На перший погляд, нчого. Та творц фльму запевняють: з гумором можна дивитися навть на так непрост болюч теми.
А отже, й нац. Не замислютесь про сольну кар’ру? Не хнюптесь, хлопц. Така скромна кльксть проданих квиткв на один екран, з одного боку, наслдком скорочення пропозиц фльму кнотеатрами, з другого боку Ексу не вдалося сформувати позитивний суспльний розголос. Дуже хочеться врити, що таких - меншсть. Дмитро Хом‘як як завжди викону свою кращу роль – Дмитра Хом‘яка. Так ветерани вчаться говорити на складн теми через творчсть та жарти. Так само критику викликала поява у комед псн "Пливе кача". Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook.
Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов. Укранськ вйськов у фльм — не пафосн геро, а люди з своми недолками та особливостями характеру. Хлопц так: О, бульйончик. х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити самопроголошену ЧОДА. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Вставайте!
Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Якщо ви помтили помилку, видлть необхдний текст натиснть Ctrl + Enter, щоб повдомити про це редакцю. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. ПРО ФЛЬМ Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. У певн моменти можна провести паралел з карикатурними образами Донбасу Сергя Лозниц (проте у Котиках акцент зроблено на укранських вйськових. Вн також додав, що фльм показу те, що “ми нелегко ставимося до вйни, що ми цю вйну сприймамо такою, якою вона , залишамось людьми, як хочуть жити в мир.
Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн. Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати.