Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.
Журналсти Телеграфа не пропустили можливост вдвдати це шоу. Жанр кнострчки визначили сам автори. Наш Котики на росйському телебаченн. Тут треба дивитись)) Бо все одно найбльше комчних ситуацй вдбуваться з ними. Вони одягнен в камуфляж. Як майже весь свй контент виробляють росйською для Рос. На котиках дискомфорт був вд графки, акторсько гри, але вдчуття значно кращ. Клацнули тяжк електронн замки, двер перед Говорухним вдчинилися. Актори: Дмитро Тубoльцев, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких.
Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. Днпро – В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. Кервник цього напрямку в Укран сказав, що це – дуже ресурсний фльм. Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. (на 9 грн.менше за середню цну квитка вкенду). Ми ж в свою чергу оброблямо отриман дан для х подальшо публкац та шукамо нов типи щодо завдань як серед волонтерських/недержавних органзацй, так для бзнесу. А наступного дня той же персонаж мр про нагороду вд президента, яку неодмнно отрима в Марнському палац.
Бо вдразу в голов думка, що не ус так весело переживали обстрли, не ус змогли похати на наступну ротацю, не ус. В образах ворожо сторони нема напвтонв, все зрозумло, як блий день: ворог – це ворог, з ним не домовляються, а б’ються не на життя, а на смерть. Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. Часом чорного.
Окрм фльму, у лютому в тираж вийде кноповсть Наш котики, яка мститиме невелик новели. Геро залишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму.