Зазначаться, що над створеням фльму працювали Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно.
Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. При тому що комед Припутн та Кров’янка сторями про наше життя, вони класн. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Погана комедя.
А тут йдеться про вйну. Телефону. Це дуже добре, але сатиричний погляд на вйну, смх над ворогом, а нод й над собою — теж дуже важлива рч. Кльксть балв, що нараховуться за виконане завдання, теж залежить вд типу завдання та конкретного батчу. це добре. А танков бо, всю технку – знмали на полгон пд Чернговом, у лс.
Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. В прокат вийшла наша перша комедя про вйну на Сход, якщо не вважати такою Позивний Бандерас. В нй розбомблена Червона площа у Москв; дурнуватий Путн у костюм матрьошки, який блага укранського солдата не вбивати його; Павло Губарв, що закидаться коканом; ворона, що знищу росйський спецназ; недолуга укранська журналстка; жив кадирвц та мертв кадирвц; сама Смерть з косою таке нше. Чорн вуса додають серйозност. Сво дтище вони охарактеризували як неполткоректну комедю, яка покликана через буцмто легкий жанр знову нагадати укранцям про те, що частину крани продовжують прошивати кул та снаряди. у кожному мст.
нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога... Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч".