Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. За словами, цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами – звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв.
Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. За два роки за допомогою цього open source ршення ми змогли оцифрувати майже 20 тисяч декларацй (по 10 сторнок кожна!) та залучити тисяч волонтерв до спльно справи. (2,33 % загально вартост виробництва фльму). Клп до саундтреку “Жовтий Скотч” мстить реальн вдео з вйни. Зазначаться, що над створеням фльму працювали Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Композитор: Микита Мосев
Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм. знаходимо соб якусь розраду”. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. От тльки не факт, що з цим погодяться ус затят патроти, яких хлбом не годуй – дай поридати над сумним минулим, тепершнм майбутнм нашо багатостраждально Неньки. Автор сценарю режисер-постановник - Володимир Тихий. Вйськова комедя про будн бйцв АТО Наш котики – дтище режисера та сценариста Володимира Тихого. Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги. При цьому, правда, няк не зачепивши Петра Порошенка, який у час, коли вдбуваються под "Наших котикв", перебував пд шквалом критики за ловайський котел теж цлком мг би стати гером пари-трйки удливих жартв.
Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч! Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми", - говорить режисер. Правда, на ex. Саме Дмитро пд час прес-конференц псля фльму казав, що надто серйозн стрчки, присвячен вйн, роблять не дуже корисну справу. За другий вкенд прокату фльму збрав 2 млн грн, а його загальн касов збори складають майже 6,5 млн грн. Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия. Принаймн так кажуть психологи. Режисер зазнача, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна.
Новини Донбасу, новини кно, Наш котики, фльм, вйна на Донбас, комедяВ ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.