"У нас рабочее название было "Блиндаж". Но мы поняли, что это может дезориентировать зрителя. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Наши котики. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий.
UA уже может стать платным. Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. Хто працював над стрчкою Наш фльм об’дну Украну зшива , — сказав тод автор сценарю фльму Сашко Лрник. Аби трохи вдволктися, вн взявся розглядати простр блндажа поблизу бйниц. Тим не менш, фльм справля неочкувано примне враження.
Лнйний продюсер: Олександр Четиркн Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. Ця вйна продовжу бути гбридною, тобто вона сну лише для певно частини суспльства, бо величезна кльксть людей намагаться вдсторонитися вд нформац про не. – Хто пдписав? Це не комедя про вйну, це фльм, в якому вйну показано через комедю. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв.
Блндаж, написану за сценарм Володимира Тихого. Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. Фльм нби нагадував глядачу, що вйна не зникла. Одним словом - добровольц. Виробництво: Бедлам Продакшн Вков обмеження: 12+
.. Ну що вам сказати? Ну так, комедя така соб... Н, мен не дисону тема вйни у комед. ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати.