Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. “Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини. Жартвливе вдео, розроблене студю Babylon’13, було зроблено за допомогою скандально технолог, яка з’явилася в нтернет в 2017 роц, увйшло в неофцйне промо до майбутньо прем’ри.
Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю? дть у сраку! Пдписуйтесь на нас у FacebookНаступного тижня, 30 счня, в прокат виходить перша укранська неполткоректна комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Одним словом – добровольц. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. Це дуже добре, але сатиричний погляд на вйну, смх над ворогом, а нод й над собою — теж дуже важлива рч. Нам здаться, що назва вповн переда увесь дух фльму. За пдсумками першого вкенду кнопрокату, з 30 счня по 2 лютого 2020 року, укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану подивилися 35 тис.230 глядачв.
Це да змогу бльше дзнатися про реальнсть наших захисникв та краще зрозумти те, що вдбуваться на Донбас. – У ход фльму ста вдомо, що професор пройшов Афганстан. сторя поверта глядача в дв тисяч чотирнадцятий рк. Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де. in. Якось вн отримав повдомлення, що на позиц 300-й, тобто поранений. Вйна нколи не залиша людину такою, як була. У Чернгов знмали сцену про “бойовикв” бля будвл донецько ОДА.
Звдси назва картини – “Наш котики”. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. “Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини. Знмальний процес глядачв, касов збори картини перевищили 6 млн грн. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн.
Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Я в нй воював. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя.