Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. Всм ншим – дуже раджу.
Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Владслав Юрьвч, сть у хахлов одна позця глухая. Дал все переноситься на оснь 2014 року в околиц Донецька на позицю з "смшною" назвою "Туалет", утвореною вд найкращого в зон АТО нужника, розташованого неподалк. А тут йдеться про вйну. Жодний з них не ма бойового досвду та не орнтуються у мсцевост. У фльм здаться посмялись з усього.
Рол у фльм заграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити “самопроголошену ЧОДА”. жарти вдал, а не надто. Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. За жанром фльм буде патротичним неполткоректним комедйним екшеном з елементами фентез. Про це понформував укранський режисер автор сценарю фльму Володимир Тихий на пресконференц в кнотеатр “Жовтень”. Виробництво: Украна | Directory Films, Babylon’13, Banesto Productions, Bedlam Productions Вспомнм втарую чеченскую! – заволав назустрч генералу Радник.
Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. Тод нашу батьквщину захищали хто попало - актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Та творц фльму запевняють: з гумором можна дивитися навть на так непрост болюч теми. Вот что произошло с ex. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд.