У меню простенько Nokia баба шука журнал дзвнкв. Зморшки на обличч стали глибшими, вона напружено дивилась на маленький екран.
Фльм демонстрували на 82 екранах. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. контузило, вона прибилась до нас. Текст — Михайла Кукуюка, виконання — Бориса Георгвського. Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. Лто Грн так стояли бля бйниц. “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. Зверни увагу! На час карантину багато заходв скасували або перенесли.
У блндаж заходить Пенальт й Мачмонт. “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Наш котики увйшли до найбльш очкуваних фльмв 2019 року. Чорновий монтаж, Сильнше, нж зброя, Зима, що нас змнила та Бранц. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. ОРДЛО За цими героями справд цкаво спостергати, бачити хню еволюцю та дорослшання на вйн. Не хочеться н до чого придиратися, та й, зрештою, пдстав для цього нема. Донбас з посиланням на вдео, яке з'явилося на офцйнй сторнц фльму, яке активно поширюють користувач соцмереж. Питання заявки на участь надсилайте на editors@dou.
У мереж з'явився офцйний трейлер патротично неполткоректно комед "Наш котики". Що скажеш, Грне? А потм у гост до наших котикв прибувають командир, який був у мирному житт футбольним тренером, вйськовий капелан та недолуга укранська журналстка. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали. У нас була демонстраця перегляду для геров цього фльму – ветеранв. В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день).