Дикий розвертаться, аби пти. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Серце Новорос Але веселий настрй пд час перегляду цього фльму вам точно гарантовано. За один день публкацю подлилися бльше тисяч користувачв Фейсбук. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток.
Частину коштв (менше третини) видлила держава. Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази подй на сход. Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Але драма. Радсть, смуток, гордсть, злсть, здивування – це лише невеличка палтра емоцй, котр може вам подарувати ця картина. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. Вважайте — ОФЦЙНО! Створюмо на х основ нов безкоштовн нструменти для журналств, активств та навть правоохоронних органв. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Багато хто з знмально групи були знайом мж собою до фльму, товаришували по життю.
Три таких, ще зовсм зелених добровольця, в минулому нженер, актор та продавець квтв, прижджають на фронт починають служити на одному досить тихому зовсм не престижному блокпост. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Туалет 2014-й, разгар военного вторжения России на территорию Украины. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам — Плюс, плюс. Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними. У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. З написами MAN/WOMAN, блоснжним туалетним папером навть… бде. – Ви не ботесь, що амплуа бйця-актора до вас приклеться?
Акторська гра тут на належному рвн. Перевтленню лицедв у свох персонажв вигукую: Браво!. Одразу хочеться похвалити творчу команду за пдбр акторв, адже тут кожен на свому мсц, навть у ролях головних антагонств. Д. Тубольцев – неймоврно переконливий, це не дивно, вн, по сут, грав самого себе, адже воював у склад добровольчого укранського корпусу Правий сектор. Цкаво, що актор знмався в картин у тй форм, у якй воював. Не менш переконливо перевтлилися у свох персонажв Д. Хом’як, П. Микитюк, С. Бжезнський, Я. Федорчук та В. Климковецька. Також хочеться виокремити Михайла Кукуюка, котрий зграв укранця-перебжчика Гошу, що врешт-решт схаменувся навернувся до свох. Актори, що зграли ворожих персонажв, також неперевершен, впоралися з довол непростим завданням, адже не тамниця, що поганих грати важче.