За пдсумками п’ятого вкенду кнопрокату подивилися 2 тис. Моя оцнка 8,0/10 А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. Все? – запиту Мачмонт. Смерть у вишиванц. найважливше, що у стрчц нема мсця для песимзму та безнад. Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий.
Жодний з них не ма бойового досвду та не орнтуються у мсцевост. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя. Росйськ ж пропагандисти вже назвали це кно срамом, хоча бачили лише трейлер. х залучали одразу ж, тльки-но почалися птчинги, хоча й не завжди вони перемагали. Треба створити цлсний образ, якщо цього не зробити, то до нас прийдуть образи ншо держави, як абсолютно не будуть дружнми", - каже Володимир Тихий. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв. Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред. Та ви що?! На нас напала сусдня крана! Ходть сюди, я вам покажу. Ця машина працювала не одне сторччя, виробила дв механзми знищення вол, нацонально свдомост пдкорених народв тощо.
У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Як комчних ситуацй. Композитор: Микита Мосев У фльм можна помтити частку пропаганди, адже гумор у “Котиках” вдрзняться в залежност вд сцен. Нагадамо, фльм стартував у прокат 23 счня. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Сподвамось, ця стаття була корисною для вас. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт. Окрм комед, елементи драми, бойовика, навть фентез та мстики.
За словами режисера, вони на передовй перебувають в постйному емоцйному напруженн, тож рятуються гумором.