Нагадамо, укранська стрчка Атлантида, яка розповда про майбутню перемогу у вйн з Росю, стала найкращою у секц Горизонти 76-го Венецйського кнофестивалю.
Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Вра Климковецька – виконавиця дино жночо рол. Наприкнц лта прийшла така нформаця: дво хлопцв загинули в перший же день, як потрапили на фронт. – пдхопив Губарв. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Власне, Дмитро в усьому нас консультував, – каже Микитюк. Оригнальна назва: У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська… Я навть вигадував частвки. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою “Yellow tape”.
Вважайте — ОФЦЙНО! дея для вдображення перших днв росйсько-укрансько вйни прийшла до Володимира ще на початку вйни. Ще до того, як ми чули, що йдуть Гради, вн за секунд 15 починав гавкати в той бк. Фльм — про 2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. “Ми жартували навть пд час бою, пдколювали сепарв, знущалися над ними. чого там — не завжди лажають. У нас, тих, хто був на вйн, такий вислв: Ми вс хвор на вйну. Павани-гамадрили, наркоман Губарев, кадирвц, Путн в матрьошц, черепи в зницях, мовчазний полковник Говорухн — ус образи антагонств демонзован та дуже карикатурн.
Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Фльм Мо думки тих опустився на сьому сходинку загального рейтингу касових зборв в Укран, пропустивши вперед комедю Наш котики. Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком. Нин не можна, тому хутенько вс у кно, поки “Наш Котики” у прокат. Вони не так пересчн. “Цей фльм про кожного з нас для кожного. – Чи зараз пропозиц зграти в фльм про вйну? Населення мперй (не кажу про народи) було максимально пацифковане. Пдтримайте гривнею втчизняне кновиробництво, бо в Укран вмють знмати яксне та цкаве кно.