Зазначаться, що над створеням фльму працювали Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно.
Сюжет: Оснь 2014 року, перший рк бойових дй на Донбас. Не пущу! Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). Ще одна модель для заохочення нових волонтерв, яку ми додали за день до офцйного запуску, — запрошення друга. В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц. Н, я не зануда. Для чого?
Гра журналстку, яка хоче зробити ункальний репортаж. — Жарт, якщо казати про кнокомедю, — це специфчна драматургя. Паралельно показують под в окупованому Донецьку, де серед геров - один з лдерв проросйських сепаратиств Павло Губарв та помчник росйського президента Владислав Сурков. Труни над величезним натовпом. Так, мсцями гумор добряче чорн, проте не переходить меж. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму. Виробник: Бедлам Продакшн, Директоря кно, Банесто Продакшн Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). Колаборант Гоша з смартфоном у руц вибира вдалу позицю для фото.
За версю експертв UaReview з маркетину та медакомункацй, причиною рекордного успху стала грамотна ставка на любов глядачв до котв. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Ось вам наш враження, а нижче трейлер й головна музична тема – Жовтий скотч. Читайте також: Укранськ фльми — що ще побачити у 2019? Це саме так було. Що в свою чергу породжу наступне питання: а навщо тод було робити героню жнкою? Щоб пдграти гендерному стереотипу "двчинка-дурочка, яка не розум, як поводитися у суворому чоловчому свт"? Правда, на ex. Дикий усмхнувся:
"На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в "запас", вже у цивльному житт. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом... Уся наша крана", - переконаний продюсер.