Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, хн рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну:
Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. Туалет на зв’язку! Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Мало того, сидиш хвилюшся за дол екранних персонажв, немов за реальних людей! Лише це – вже привд його подивитись. Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун.
Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. "2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. Бо смх – вн теж лку. А стрмк переходи вд серйозного до смшного тримають х у напруз впродовж усього фльму. Мачмонт тисне на педаль газу. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. ua та вперше вдкрили статки та доходи ТОП-чиновникв Украни для постмайданого суспльства.
Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. Залежно вд того, за ким Смерть приходить, вона мня образ. Неполткоректна патротична комедя — новий жанр для укранського кнематографу. Нагадамо, вийшов трейлер укрансько молоджно комед "Халепа на 5 Baksiv". За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. У перший вкенд ц показники були 31 квиток 8 квиткв вдповдно, повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики.
Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: