У мереж був стрм з презентац рзних проектв для Держкно, в якому був трейлер фльму. Фльми й сералиЖанр: Комедя Творц неполткоректно комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. А от його конкуренти не продукували взуального образу взагал. Бо зробити це з повною версю складнше, адже звучить вона так: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. – Чи зараз пропозиц зграти в фльм про вйну?
Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун. “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. Залежно вд того, за ким Смерть приходить, вона мня образ. Бо, розумю, що багатьох таки забрала. Захд не надто цкавиться нами, не працю над власним образом в Укран укранцв у себе.
Втм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним. Поруч – свчки. Саме так народились Котики. Згоден, так званий окопний гумор нколи не вдрзнявся витонченстю вишуканстю, дивись, наприклад, ту саму вже згадану Blackadder Goes Forth, але… я, мабуть, якось прожив би без спогадв про обсипаного коканом Павла Губарва, що блю на стл. Тльки вони воюють, а ви тут сраки вд’датимете. Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. Фльм отримав змшан вдгуки вд укранських кнокритикв. Принц корону загубив! – голосно прокоментував Грн. Як на мене – картина вдалася, вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава .
Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягти поставлено мети – стверджують вони. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв.