– Так, я пишу псн, музику. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий.Комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди бйцв АТО Наш котики глядач зможуть побачити з 30 счня в усх кнотеатрах Украни. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця?
На реальних вдео з фронту, як знмають сам вйськов, часто можна бачити, як вони смються. Молод бйц кепкують з нього, як положено — куди тоб, старий дду, з нами тут козакувать! лише псля його загибел, з документв, дзнаються, що це був старий вояк, який мав бойовий досвд. “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. вн нас рятував. Тим часом Губарв енергйно всмоктав з екрана планшета доржку кокану.
Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою. Росйськ ж мпералсти, коли м уже так подобаться бавитися у формально СССР — можуть бавитися у нього в межах Золотого кольца пд Москвою, хоч до скону. Повторюся: гумор да темам явищам певну ндульгенцю. В центр сюжету – дол та стор добровольцв Лта (Дмитро Тубольцев), Професора (Петро Микитюк), Грна (Станслав Бжезнський). Фльм “Наш котики” виходить на екрани 30 счня пропону в рончнй комедйнй форм позбутися вд травм вйни. Зйомки фльму тривали три мсяц у 2018—2019 роках й проходили на Чернгвщин; потм ще був тиждень дозйомок рзних деталей. Тобто, якщо ви чутлив до перебльшень та вйськового гумору — варто усе ж таки замислитися, перш нж йти на фльм. Володимир Тихий, режисер фльму “Наш котики” Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. За нього виконавець отриму рзн гров принади (рвн, бали, бейдж) та грову валюту — котикв, — як можна перерахувати благодйним фондам.
Це позиця настльки спокйною, що у х попередникв вистачило часу побудувати найкращий в АТО туалет. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. До реч, актор, що зграв Путна – це стовдсоткове потрапляння в образ, хоч не без фарсовост в самй гр. Головн котики у фльм — це добровольц АТО з позивними Грн, Лто та Професор, журналстка Оля, капелан та командир з позивним Пенальт. Парадокс поляга в тому, що попри назву позиц Туалет у стрчц нема жартв нижче пояса, котрими гршать окрем укранськ комед збирають на свох сеансах масового глядача.
Под стрчки розгортаються у 2014 роц на початку вйни. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. За основу взяли реальн розповд бйцв Добробатв та ЗСУ, а фльм зроблений поза традицями соцреалзму, який останнм часом буйно розквтнув на пострадянському простор.