Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Та весь СССР був таким вд самого початку — на площах бадьор псн та паради, а в парках — масов розстрли антирадянських елементв, яких з роками виявлялося усе бльше й бльше, на екранах колгоспн трактори — а насправд — у селян забирають худобу та збжжя, приркаючи на голод. Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. А зараз вигляда так, нбито Украна вою з якимись невдомими бойовиками, з кимось там вою, а три миротворц кажуть: давайте це припинимо. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Ще 2015 року ми знмали коротк сер – реальн стор бйцв.
Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. Виробник: Бедлам Продакшн, Директоря кно, Банесто Продакшн дея художнього аналзу цих подй 2014-15 року, в такому не зовсм звичному, не традицйному для пострадянського кно опису вйни снувала, треба було втлювати. А заважатиме — молода укранська журналстка, яка вперше потрапила на передову. Проте, такого, як “Наш котики” ви точно ще не бачили, незалежно вд того, сподобаться вам це кно чи розлютить.
У блндаж господарював рум’яний вгодований боць Дикий. Художник з гриму: Катерина Струкова Ну а вмння посмятися з самого себе – це взагал ознака здорово людини. А ведь только в кинотеатре на большом экране можно увидеть все тонкости фильма. За один день публкацю подлилися бльше тисяч користувачв Фейсбук. А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. Уже те, що у фльм звучить псня Пливе кача викликало обурення деяких глядачв на допрем’рному показ у Львов. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. Ч----з! Перший трейлер недвозначно вдда референсами в бк Безславних виродкв Квентна Тарантно, зокрема й альтернативним фналом: розправою над головним антагонстом.
...Пд кнець дрмота пройшла. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. А на обр показалася бабка, котра здавала хн позиц спарам, а це раптом привезла котикам здати свого зятя Гошу... Внучка щебетала: Я ж казала!... Дал – красива розв’язка. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Гоша заговорив укранською. Сидить котик, доброволець з позивним Лто. Лавка. Зима. Вн давно повернувся з фронту... Ладно, дал йдть дивться))